Generisk Zyban

Köp Generisk Zyban online receptfritt i sverige

Zyban läkemedel för behandling av tobaksberoende

LIDA daidaihua
Zyban Generisk

Att sluta röka är inte så lätt eftersom nikotin inte bara orsakar psykiskt men också fysiskt beroende. Med en stark avhållsamhet från cigaretter finns ett verkligt uttagssyndrom, följt av depressivt humör, aggression, depression. Vi rekommenderar att du tar Generisk Zyban botemedel mot rökning. Läkemedlet orsakar praktiskt taget inga biverkningar och har hjälpt till att bli av med nikotinberoendet hos 95% av mina patienter.
Generisk Zyban är det första nikotinfria läkemedlet för behandling av tobaksberoende hos patienter över 18 år. I USA registrerades läkemedlet för länge sedan-1997 år och i Storbritannien-2000.

Hur Zyban fungerar

Generisk ZybanI motsats till de flesta anti-rökning droger har generisk Zyban distinkta terapeutiska egenskaper. Läkemedlet hjälper till att ge upp nikotin, men kan orsaka oönskade reaktioner. Därför bör du konsultera en läkare innan du börjar ta Zyban för att bestämma kontraindikationer och noggrant läsa bruksanvisningen.

Zyban är inte ordinerat till patienter i behandlingsstadiet av alkohol och narkotikamissbruk, beroende av bensodiazepiner, barbiturater, starka analgetika. För att uppnå en jämviktskoncentration av bupropion tar det 7-8 dagar, därför bör intaget inte kombineras med en kraftig avstående av nikotin. Patienten tilldelas en viss dag (under den andra behandlingsveckan) om de ska sluta röka.

 

Hur du tar Generisk Zyban 

Tabletten generisk Zyban tas när som helst, oavsett måltid, svälja hela och tvätta bort med tillräckligt med vatten. Den maximala dagliga dosen av generiken bör inte överstiga 0,3 g. behandlingstiden är 7-12 veckor. Om behandlingen inte har givit den önskade effekten stoppas medicinen. För att förbättra behandlingsresultatet rekommenderas patienten ytterligare psykoterapi. Psykologiskt stöd av släktingar är viktigt.

Hos patienter som är predisponerade för hypertoni kan generisk Zyban orsaka en fortsatt ökning av blodtrycket. I denna situation krävs regelbunden övervakning av patientens tillstånd, ytterligare samråd med en kardiolog.

Orlistat
Priligy Generisk
Generiska Testpaket

Hur genererade Zyban?

1969 uppfann ett välkänt företag ämnet bupropion och fick patent på det 1974. Redan 185 användes läkemedlet ofta som ett antidepressivt medel och kallades welbutrin. Under vetenskapliga experiment har forskare identifierat effekterna av bupropion på hjärnan och funnit att den har en dubbel effekt: det lugnar en persons nerver och kan rädda dem från de allvarliga effekterna av att röka cigaretter, vilket leder till depression och annan hälsa problem. Det som är bra med bupropion är att det inte påverkar vikten av en person som slutar röka som alla andra antidepressiva medel inte kan skryta med. Dessutom leder det till en ökning av sexlusten.

Zyban, som många andra droger, uppfanns av en slump. Bupropionhydroklorid användes ursprungligen i ett annat välkänt läkemedel (Wellbutrin). Många som börjar ta detta läkemedel har rapporterat att deras rökbehov har minskat och är lättare att hantera. Som ett resultat släpptes läkemedlet Zyban, vilket hjälpte miljontals människor att bli av med deras missbruk.

Säkerhet

Även om inte allt är känt om buproprionhydroklorid och dess effekter på den mänskliga hjärnan, har det visat sig hjälpa dig att sluta röka säkert och effektivt. Zyban kan användas med andra produkter som nikotinplåster. Detta kan ge dig ett extra incitament att sluta röka. Zyban är godkänt av FDA som ett potent läkemedel mot nikotinberoende.

Köp Zyban (Bupropion)

Om du vill sluta röka men inte vet var du ska börja är Zyban (bupropion) något för dig. Zyban-medicin är ett effektivt botemedel mot nikotinberoende. Du kan köpa Zyban med leverans till Europa från vårt onlineapotek.

Hur man köper Generisk Zyban utan recept

Liksom andra antidepressiva medel, som ingår i listan över receptbelagda läkemedel. För att köpa ett läkemedel i Europa själv måste du ha recept med dig. Vi arbetar direkt med Europeiska apotek, så att vid beställning från oss är receptformuläret inte nödvändigt. Du kan också bekanta dig med populära droger för att stärka erektion som Levitra Professional, Cialis Soft Tabs, Kamagra Brausetabletten, Lovegra.

Basta receptfria sexforstarkare online